ابزار وبمستر

ذائقه ايراني ، كالاي ايراني - صادرات و واردات
معرفی وبلاگ
بازدید کننده ی گرامی؛ این وبلاگ با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در جهت گسترش و حمایت از تولیدات داخلی و ملی ایجاد شده است. شما عزیزان نیز با بیان نظرات و به خصوص انتقادات خود می توانید در جهت بهتر شدن وبلاگ با ما همکاری فرمایید.
صفحه ها
دسته
آرشیو
لینک دوستان
پیوندهای مرتبط
لوگوی وبلاگ ما

ذائقه ایرانی ، کالای ایرانی

لوگوی دوستان
ابزارها و برنامه ها
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 905571
تعداد نوشته ها : 253
تعداد نظرات : 9
 حمايت از توليد ملي
این سایت را حمایت می کنم
کلیپ صوتی وبلاگ




حجم 140 ميليارد دلاري مبادلات ايران با كشورهاي عدم تعهد


يك كارشناس مسائل اقتصادي با تاكيد بر ظرفيت هاي اقتصادي شانزدهمين اجلاس عدم تعهد، از حجم 140 ميليارد دلاري مبادلات ايران با كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در سال گذشته خبر داد.

علي ديني تركمان در گفتگو با مهر، در خصوص فرصت هاي اقتصادي برگزاري شانزدهمين اجلاس كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در تهران، اظهار داشت: درحقيقت شكل گيري جنبش عدم تعهد پيشبرد خط سياسي مستقل از بلوك شرق و غرب در دوره جنگ سرد بود.
وي تصريح كرد: براين اساس همان خط سياسي در دوره پس از جنگ سرد به لحاظ اقتصادي به معناي پيشبرد خطي است كه رابطه كشورهاي درحال توسعه را با هم تقويت كند يعني به جاي رابطه اي كه تحت عنوان رابطه "شمال -جنوب" مطرح است، رابطه "جنوب - جنوب" را پيش ببرد.
 
كارشناس موسسه پژوهش هاي بازرگاني اضافه كرد: در چنين شرايطي امكان بيشتري براي كشورهاي درحال توسعه جهت دسترسي به بازارهاي وسيع تر و همچنين فراهم شدن شرايط براي استقلال فن آورانه به وجود خواهد آمد.

وي با اشاره به اينكه سال گذشته حجم مبادلات تجاري غيرنفتي ايران (واردات و صادرات) با اين كشورها در حدود 40 ميليارد دلار بوده است، گفت: اين در حالي است كه اگر كل مبادلات تجاري اعم از مبادلات نفتي و غيرنفتي ايران را با كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در نظر بگيريم رقمي بالغ بر 140ميليارد دلار خواهد شد.

اين اقتصاد دان تصريح كرد: ب راين اساس سهم مبادلات بازرگاني ما با كشورهاي عضو جنبش عدم تعهد نسبت به كل مبادلات تجاري نفتي و غيرنفتي در حدود 30 درصد است كه اين امر نشان دهنده فراهم بودن زمينه مساعد براي توسعه فعاليت اقتصادي است.

به گفته وي، ايران مي تواند از بازارهاي اين كشورها جهت صادرات كالاهاي توليدي خود و همچنين خدمات فني و مهندسي استفاده بهينه كند.

اين استاد دانشگاه پيشنهاد كرد: به نظر مي رسد كه كميسيون هاي اقتصادي اين اجلاس دموكراسي كردن نظام حكمراني اقتصاد جهاني، صندوق بين المللي پول و بانك جهاني را در دستور كار خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاري مهر


اشتراک این مطلب در :

كاتب خبر داد:
صادرات 1 ميليارد دلاري فرش به شرط تامين اعتبارات دولتي


قائم‌مقام مركز ملي فرش ايران گفت: تحقق صادرات يك ميليارد دلاري فرش دستباف ايران در سال جاري مستلزم تامين اعتبار 30 ميليون دلاري بودجه براي تبليغات خارجي و اعتبار 10 ميليارد توماني براي تبليغات داخلي است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدي كاتب با اشاره به آمار افزايشي حجم صادرات در نيمه دوم سال نسبت به آمار سال‌‎هاي گذشته گفت: برگزاري نمايشگاه فرش دستباف كه در مهرماه سال جاري در تهران برگزار خواهد شد، باعث مي‌شود تا آمار صادرات فرش ايران در نيمه دوم هر سال بالاتر برود؛ زيرا تجار مختلف از شهرهاي گوناگون در اين نمايشگاه حضور يافته و سفارشات خود را براي خريد فرش دستباف ايراني ثبت مي‌كنند؛ در نتيجه برگزاري اين نمايشگاه تعهدي است براي رسيدن به صادرات 1 ميليارد دلاري كه براي سال جاري پيش بيني شده است.

قائم مقام مركز ملي فرش ايران در پاسخ به اين سوال كه آيا اين رقم براي صارات محقق خواهد شد يا خير؟ اعلام كرد: مسئولان ما از همان ابتدا اعلام كردند كه تحقق اين رقم در گروي الزاماتي است كه توسط مركز ملي فرش عنوان شده بود و قرار بر اين بود كه آن الزامات را دولت تامين نمايد.

وي تصريح كرد: مفهوم تامين اين الزامات از جانب دولت اين است كه قرار بر اين بود كه دولت  30 ميليون دلار منابع براي تبليغات فرش در خارج  و 10ميليارد تومان هم براي تبليغات داخلي اختصاص دهد كه هنوز با گذشت 3 ماه از تصويب، اين طرح تامين اعتبار نشده است.

كاتب در ادامه درباره برگزاري نمايشگاه بين‌المللي فرش در مهرماه سال جاري گفت: نمايشگاه بين‌المللي فرش دستباف تهران از بزرگترين نمايشگاه هايي است كه در سطح جهان برگزار مي‌شود و از لحاظ حجم، مقدار، تنوع و حضور تجار از كشورهاي مختلف مي‌توان گفت بزرگ ترين نمايشگاه فرش در دنيا است.

وي افزود : به دليل اهميت اين نمايشگاه، پاكستان هم بعد از اين رويداد در ايران نمايشگاهي در كشور خود برگزار مي‌كند تا از حضور تجار در ايران استفاده كند و آنها را به نمايشگاه دعوت نمايد تا بلافاصله از ايران به آنجا مراجعت كنند؛ بنابراين مي توان گفت نمايشگاه مهرماه ايران محوري براي نمايشگاه فرش كشورهاي همسايه شده است.

منبع: خبرگزاري مهر


اشتراک این مطلب در :

از ابتداي سال جاري تاكنون صورت گرفت:

رشد ۷۰ درصدي صادارت اقلام صنعتي و شيميايي از گمرك اصفهان

خبرگزاري ايمنا: مديركل گمرك استان اصفهان گفت: ارزش صادرات كالاهاي صنعتي و شيميايي از گمرك اصفهان امسال حدود ۷۰ درصد افزايش يافت.

به گزارش ايمنا اسداله احمدي ونهري با اشاره به صادرات بيش از ۴۳۱ هزار و ۷۰۰ تن كالاي صنعتي و شيميايي از ابتداي سال تاكنون، اظهار داشت: ارزش اين كالاها حدود ۳۶۶ ميليون و ۵۰۰ هزار دلار است.
وي افزود: امسال صادرات اقلام صنعتي و شيميايي از لحاظ وزن در مقايسه با سال‌گذشته حدود ۷۵ درصد با افزايش روبه‌رو بود.
مديركل گمرك استان اصفهان تصريح كرد: محصولات پتروشيمي، فرش ماشيني، آهن‌آلات و فولاد، مصنوعات مسي و كاشي و سراميك عمده كالاهاي صادر شده است.
وي در ادامه بيان داشت: اين كالاها به كشورهاي هدف از جمله افغانستان، عراق، امارات، سوريه و تركيه در سال‌جاري صادر شده است.
احمدي ونهري با اشاره به صادرات بيش از ۲۴۷ هزار و ۴۶۰ تن محصولات صنعتي و شيميايي طي چهار ماهه نخست سال‌گذشته، يادآور شد: ارزش صادرات اين كالاها در حدود ۲۱۶ ميليون و ۳۵۰ هزار دلار بوده است.


اشتراک این مطلب در :

با بيش از هفت ميليون دلار ارز آوري:

اصفهاني‌ها ۴۷ هزار كيلوگرم فرش دستباف صادر كردند

خبرگزاري ايمنا: مديركل گمرك استان اصفهان گفت: حدود ۴۷ هزار كيلوگرم فرش دستباف از استان اصفهان به خارج از كشور صادر شد.

به گزارش ايمنا اسداله احمدي ونهري با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: صادرات فرش دستباف از استان اصفهان امسال بيش از هفت ميليون دلار ارز آوري به همراه داشت.
وي افزود: شهرستان‌هاي اصفهان، نائين، كاشان، شهرضا و نجف‌آباد عمده توليد‌كنندگان فرش دستباف صادراتي در استان اصفهان هستند.
رئيس اتحاديه صادركنندگان فرش دستباف استان اصفهان نيز با بيان اين‌كه مرغوب‌ترين و با كيفيت‌ترين فرش دستباف در اصفهان بافته مي‌شود، تصريح كرد: فرش‌هاي دستباف اين استان در قالب هنري و تجاري شامل نقش و نگارهاي لچك و ترنج و غلط (متفرقه ) به كشورهايي همچون آلمان سوئيس،‌ فرانسه، انگليس، كانادا، چين، ژاپن و حوزه خليج‌فارس صادر مي‌شود.
عباس دردشتي تصريح كرد: هم اكنون حدود ۴۸۰ هزار بافنده فرش دستباف در اين استان سالانه ۷۰۰ هزار مترمربع فرش مي‌بافند.


اشتراک این مطلب در :

محورهاي طرح جامع گمرك نوين در پنج بخش شامل مديريت، فناوري، منابع انساني، فرآيندها و مقررات اعلام شد.

به گزارش شبكه اخبار اقتصادي و دارايي (شادا) به نقل از گمرك ايران، در بخش مديريت، اعمال مديريت نوين و كارآمد در راستاي به‌كارگيري بهينه كليه منابع سازماني، در بخش فناوري، ارتقا و به‌روزرساني فناوري‌هاي مورد استفاده با توجه ويژه به فناوري اطلاعات و در بخش منابع انساني، بهسازي آموزش و توسعه منابع انساني به‌عنوان يكي از كليدي‌ترين سرمايه‌هاي مورد استفاده در سازمان مورد توجه قرار گرفته است.

براساس اين گزارش، شناسايي، بازنگري و اصلاح فرآيندهاي سازمان و مديريت آنها در بخش فرآيندها و مطالعه و بررسي مقررات گمركي و پيشنهاد بهينه‌سازي آنها در بخش مقررات از ديگر موضوعات مدنظر در طرح جامع گمرك نوين است.

اين گزارش حاكي است، فرآيند موضوعي اين طرح دربرگيرنده مطالعات، تحليل‌هاي محيط كلان داخلي و خارجي گمرك است كه در نتيجه آن امكان تعيين و تعريف پروژه‌هاي مورد نياز در راستاي دستيابي به مزيت مطلوب سازمان فراهم خواهد شد.


اشتراک این مطلب در :

X